Kalusto

1 – UINTI

Head Black Marlin märkäpuku. Lasit Aqua Sphere Vista / Head Jaguar / Sailfish Typhoon

swim

2 – PYÖRÄ
Triathlonpyöränä Cérvelo P3 vm 2010. Paino kisakiekoilla (FFWD) 8240 grammaa. Ostin pyörän tamperelaiselta lääkäriltä, joka oli ajanut tällä muutaman täysmatkan mm. Uudessa Seelannissa. Pääosin Shimanon DuraAce sarjaan pohjautuva tekniikka on kasattu tuulitunnelissa testatun hiilikuiturungon ympärille. Perus setupista eroten FFWD:n 90mm aerokiekot, Adamon satula ja Rotorin epäsymmetrinen eturatas. Pyörään päädyin oikeastaan siksi, että kohdalle sattui sopivan kokoinen, hintainen ja laatuinen menopeli. Kyseinen Cervelon pyörä on suunniteltu nimenomaan triathlon käyttöön.

Pyöräilykenkinä Bont TR
Kypärä: Lazer Wasp

3 – JUOKSU
Sketchers GoRun5 (nämä on nyt mun suosikit, näillä menty kesän 2017 kaikki kisat)
Asics Gel-Fujisetsu Gore-tex (nastalenkkarit joilla juoksen talvella)

4 – MUUT LAJIT & HÄRPÄKKEET

Maantie

DSC_0027

Kona Zing Deluxe. Hiilikuiturunkoinen ja todella kevyt (alle 8kg) maantiekiitäjä, jolla sääntöjen puitteissa voi ajaa peesivapaita triahtlonkisoja. Pyörässä takavaihtaja on Ultegra, mutta muuten pyörä on pääosin Shimanon 105 sarjan osilla kalustettu.

Maasto

Trek Fuel Ex 9 27.5 – täysjoustoinen maastotykki, jolla ajan maastokisat
White Fat 4 Comp – talvikelien ja muun hassuttelun ykköslaite

Mittaus

Garmin Fenix 3 HR – kello joka on ranteessa 24/7. HR toimintoa tulee käytettyä lähinnä kävely tai muilla kevyillä lenkeillä, muuten sykevyöllä
Garmin 520 – Pyörämittari, jossa kelloa isommalta näytöltä voi seurata suoritustaan
Powertap P1 – Polkimet joissa tehomittaus. Mittaus molemmista pedaaleista erikseen, juttelee nätisti Garminin laitteiden kanssa

Muut

Elite Turbo Muin Smart B+ – harjoitusvastus johon pyörä tulee suoraan takahaarukasta kiinni. Nestevastus, joten todella hiljainen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *