Hrrrrrrrrr

Maratonirepäisy antoi luvan levätä ihan useamman päivän. Eilen teki jo vähän mieli fillaroimaan, mutta onneksi ilta meni leppoisasti fillarin huoltohommissa. Kaveri laittoi iskuun niin vaimon maastofillarin jarrunesteet kuin minun maasturini laahaavat jarrutkin.

Yllättävän hyvin niin romuna olleet jalat on maratonista palautuneet. Kävin juuri ajamassa lenkin pyörällä, eikä tuntunut yhtään pahalta.

Tänään käytiin vaimon houkuttelemana uimassa (kastautumassa) järvessä. Epäilen vahvasti, että veden lämpötila ei vielä kovin korkea ole, sen verran vähän aikaa vedessä viihdyin. Vaimo uskalsi käydä ilman märkäpukuakin vedessä, minusta mamoilijasta ei moiseen ole. Uusi märkäpukunikin sai (vasta nyt) ensikasteensa. Vaikkakin tuon pukeminen, varsinkin hihat, on melko haastavaa niin palkitsee se sitten vedessä. Kelluttavuuteen ei oikein ehtinyt parissa kymmenen metrin vedossa vielä tutustua, mutta liikkuvuus on ainakin ihan toista luokkaa mitä se oli edeltäjässään. Lisäksi myös riisuminen ainakin tuntui jotenkin helpommalta. Tosin kuvista voi päätellä, ettei jalat ainakaan pohjassa olleet vaan jopa näkyvät veden pinnalla.

Muutama kuva piristää aina kertomusta. (pics or it didn’t happen)

20150527_172743

20150527_172745

20150527_172759

20150527_172802

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *